Idag när jag vaknade denna måndag morgon så kände jag mig inte så fräsch.
Har ju länge haft problem med hälarna och vissa morgnar är riktigt hemska och idag var det en hemsk morgon men det var inte bara hälarna som bråkade utan även ryggen.
Så det blev att ta hjälp av kryckorna för att komma upp och ta sig till toaletten.
Men efter toabesöket kunde jag gå utan kryckor, det är liksom första stegen som är hemska.
Hälarna tror jag kan vara hälsporre eller något liknande. Men ryggen vet jag inte riktigt den har inte bråkat så mycket tidigare förutom när jag ansträngt den mycket som att gå med trimmer/rensa ogräs/dammsuga m.m.
Nu vet jag inte anledningen och det känns som om det skulle vara svanskotan men när man klämmer och känner verkar det vara brevid. Så jag vet inte. Funderar på att boka tid hos massör, vi får se. Har ju lite massagegrejer hemma oxå. Både massagepistol och massagekudde.

Funderar lite på vad vi gjorde i helgen, men det var nog inte så mycket.
Vi var och firade Albins mormor i lördags som fyllde år. Det var trevligt. Sen klippte jag gräset (baksidan). Albin har fixat med ”smarta hem”-prylarna ganska mycket och det är ett bra tecken för då är han på bättringsvägen. Tidigare har han inte klarat av att sitta så mycket framför datorn.

I söndags åkte jag och mina föräldrar ut i skogen och gick med Roxie på morgonen. Och på eftermiddagen spelade jag padel (seriematch) och fick dyngstryk. De var väldigt duktiga. Vi är med i en sommarserie där man kan möta vad som helst. Både tjej-, kill- och mixlag, alla nivåer.
Men det var kul att spela ändå.
För mig är inte vinsten viktigast, känner man att man spelat bra och gjort sitt bästa så räcker det för mig. Och det tyckte jag absolut att i gjorde.
Medan jag spelade padel så trimmade Albin lite grann tills kroppen sa i från. Det gäller att inte göra för mycket. Och vi får se hur han känner sig när han vaknar idag.

Vi avslutade ialla fall söndagen med en härlig sallad till middag. Vi kämpar på med vår kostplan.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Första dagarna på nya kostshemat
Nästa inlägg We are back

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *