Då var 2023 över och det avslutades väl rätt bra. Vi firade jul hos Albins syster Elin, jättetrevlig och mysig julafton. Sen var det meningen att vi skulle fira jul hemma hos mina föräldrar på juldagen men då låg min syster och hennes familj i influensan så vi flyttade på julen till dagen innan nyårsafton. Men då blev Albin sjuk istället. Men vi beslutade oss att fira jul ändå så det skulle bli avklarat. Det blev också en härlig eftermiddag/kväll.


Nyårsafton blev en lugn hemmakväll, fast det skulle det nog ha blivit ändå även om Albin inte var sjuk. Vi hade inga planer.

Så nu har vi gått över till 2024 och vi får se vad detta år har att erbjuda.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Grattis älskling
Nästa inlägg Svinkallt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *