I helgen har Albins pappa varit här och hjälpt oss lägga plattor mellan garaget och huset. Det är inte riktigt klart än men det blir kanonbra. Tack Göran för hjälpen.

I lördags åkte även jag och Albin till tippen och slängde lite skräp, skönt att bli av med lite. Vi slängde bl.a. ett par gamla soffor som stått i gästrummet så vi ska få plats att träna lite. Vi kan ju inte gå på gym som det är nu så vi hoppas få lite mer plasts nu.
Och så han jag gå en promenad med mamma i Hallsberg oxå innan det blev mörkt. Jag tycker om att komma ut lite när jag ska promenera. Vi är ändå hemma så mycket och man tröttnar på att gå samma runda hela tiden.

I söndags satte vi upp en del av julbelysningen. Det brukar vara så kallt när vi sätter upp den så nu när det var så fint väder så åkte den upp. Fast vi kommer inte tända den än.
Eftermiddag/kvällen tillbringade vi hos Anna. Jag och Anna promenerade och Albin spa-badade lite.

Och idag var det dags för jobb igen och fortfarande så jobbar jag hemma, dag 218 idag. Vi får se hur länge jag får göra det.
Nu ska jag åka och hämta en matkasse. Denna vecka ska vi prova på Coops Hälsokasse. Vi har under de senaste veckorna provat Icas Enkla kasse och familjekassen men inte varit så imponerade så nu provar vi något nytt. Rätt smidigt med matkasse tycker vi ialla fall.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Grattis Melker
man people woman technology Nästa inlägg Efter en vecka med nya medicinen

Ett svar på ”Plattläggning

  1. Ska bli spännande att höra vad ni tycker och Coops hälsokasse. Jag var jättenöjd när jag testade den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *