Igår fyllde Albins systerson Melker 6 år så ett stort Grattis till dig Melker. Hoppas du hade en kanonbra födelsedag.

Idag åkte Albin till Anna för att umgås och hjälpa henne lite. Jag tog lite ledigt, kompade ut vid lunch och tog en riktigt lång promenad med Roxie till familjen Hallborg. Det blev nästan 2 mil. Efter ca 10km kom min mor på cykel och mötte mig och sen tog vi sällskap sista milen.
Aj aj aj vad ont det gjorde i fötterna och benen i slutet så nu rör jag mig inte mer än jag måste. Roxie knatade på och det såg inte ut som om hon tyckte det var så jobbigt. Hon var jätteduktigt.
Väl framme så hade en liten William väntat på moster och blev så klart superglad när jag kom. Vi lekte pyjamashjältarna. Jag var Gecko-moster och William var kattpojken och vi skulle fånga skurkar. Sen blev det lite gos med Daisy också innan Albin kom och hämtade mig.

Så nu ska vi äta lite mat och sen tänker jag inte röra mig så mycket mer än till soffan, duschen och sängen.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Minisemester
Nästa inlägg Plattläggning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *