Imorse när jag vaknade visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta.
Jisses vad snö det var. Jag kom knappt ut, fick trycka på allt jag hade på dörren för att komma ut. Det hade ju kommit en hel del snö och sen hade den drivit rejält så på vissa ställen var det säkert 1 meter snö.
Jag skottade ”mig” bara fram till bilen och sedan bakom bilen så jag kunde komma ut.
Resten lämnade jag tills jag kom hem från jobbet. Och då var det bara att byta om och ge sig ut.
Alltså så mycket snö. Jag visste knappt vad jag skulle göra av snön. Men tillslut var garageplan ren, dock lite smalare än vad den brukade och det blev en liten snöhög utanför ena garageporten. Vi använder in den porten så jag tänkte att där kan det nog vara en liten hög.
Sen skottade jag inte så mycket som jag brukade vissa delar fick vara. Huvudsaken är att vi kommer fram till dörrarna på huset, altanen, vedboden och garaget.

Sen vart det inte så mycket gjort mer än att laga lite mat som Albin redan påbörjat när jag kom in.
Idag blev det ”Tikka masala med linser och pannoumi”

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Hej då julen!
Nästa inlägg Glaskroppsavlossning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *