Vi kan väl börja rapporten med gårdagens blodprov. Alla värdena som jag brukar ha koll på såg riktigt bra ut vilket såklart känns skönt. Dock skulle jag gärna vilja kolla upp hur mina blodfetter mår men det fanns inte med bland proverna som skulle tas. Så jag får be min läkare lägga in sådana remisser när jag pratar med honom nästa gång.

Var ju även och snackade av mig lite hos min kurator och kände att det känns rätt så bra för tillfället så jag bokade inte in någon ny tid. Det är ju bara att slå en pling om man skulle känna behovet av att boka in en ny dejt.

Idag så fick jag även ett samtal från sjukgymnast som jag efterlyst ett tag. Vill veta lite mer hur man ska tänka och göra för att eventuellt kunna börja bygga upp lite kondis och styrka och inte bara som innan behålla så mycket som möjligt.

Fick beröm för mina dagliga promenader vilket såklart kändes skönt. Berättade även att jag provat att utmana kroppen och lungorna genom at gå lite mer kuperat men att syremättnaden då sjunkit väldigt lågt. Det har varit så lågt som 77% stundtals!. Det var dock ingenting som jag skulle lägga in i träningen utan det gör bara mer skada än nytta. Men kan ju vara bra att testa någon gång ibland för att kunna se om det blivit något bättre. Dock ska jag nog stanna och vila innan syremättnaden sjunker så lågt!

Hon var noga med att påminna om att inte köra FÖR hårt utan att känna efter att jag har energi till hela dagen samt att de kommande dagarna inte blir lidande. Ska få hem lite papper på övningar och det vi pratade om idag så får vi se vad kroppen säger när man lägger till det några dagar i veckan.

Det gäller att skynda långsamt och känna av kroppen hela tiden för att undvika att gå över gränsen.

Föregående inlägg Grattis William 5år
Nästa inlägg Ny soffa

2 svar på ”Dags för en lägesrapport igen..

  1. Vad härligt!
    Hoppas det funkar lika bra i fortsättningen. Det där med längtan efter att träna när nsn inte kunnat på ett tag är jobbig. Det är svårt att ligga lagom. Jag hoppas du hittar balansen. Kram

    1. Ja det är allt annat än lätt att hitta en nivå som funkar och att lyckas ha koll på allt annat som väger in. Som väder, vind, dagsform, tidigare dagar samt allt övrigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *