Vi har ett tag funderat på en ny soffa för man sitter inte så bra i våran. Den är så djup så man kan inte sitta vanligt i den. Men vi har endast varit i funderingsstadiet. Vi har pratat om kanske en mindre soffa och köpa en likadan fåtölj som vi redan har.
Albin satt i går efter lunch och kollade lite efter en till fåtölj och hittade då av en slump en begagnad soffa i samma serie. Vi visste inte att det fanns en soffa i samma serie som vår fåtölj. Den var 5 år gammal men såg okej ut på bilden och det stod att den var i god skick. Vi kollade då om vi kunde låna en kärra och så kunde min pappa hjälpa till och bära.
Jag vet så klart att vi har skärpta restriktioner nu och vi tar det på största allvar så klart. Vi funderade både en och två gånger. Men vi hade munskydd och höll avstånd och hon vi köpte soffan av visste om vår situation.
Soffan blev jättebra men vi behöver en fåtölj till. Just nu ser det lite tomt ut. Och vi kommer nog behöva byta soffbord, till ett litet mer avlångt.

Den gamla soffan åkte vi till tippen med på en gång så vi blev av med den. Det blev 2 vändor, vi trodde först att vi skulle få med oss allt på en vända men det gick inte.


Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
person getting his blood check Föregående inlägg Dags för en lägesrapport igen..
Nästa inlägg Smörgåstårta och julbelysning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *