I förrgår och igår var vi iväg på en liten spa-tripp.
Vi åkte till Himmelsby spa-och konferens, ligger typ utanför Linköping, Mantorp.
Jag har varit där ett par gånger förut och jag älskar det.
Så himla mysigt och supergod mat.

När vi kom var det lite folk där men man behövde inte trängas. Det fanns varma källor, bubbelpool, olika bastun, kallbad, simbassäng. Och så kunde man boka behandling om man ville. I vårt paket ingick det vattenmassage och mekanisk fotmassage. Vattenmassagen har jag testat tidigare och jag tycker det är jätteskönt. Fotmassagen var okej, men typ samma som vi har hemma.

Till kvällen och middagen var vi alldeles själva. Restaurangen var bara öppen för oss. Och vilken mat, supergod verkligen. Det var kanske efterrätten som inte riktigt var i min smak, den blev lite besk.

Men ett par toppendagar verkligen!!!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg We are back
Nästa inlägg Glad påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *