Har det varit en bra start på 2023? Nu är vi inne i mitten/slutet av februari.

Nja, det har väl varit lite sisådär kan jag tycka.
-Mycket utgifter då allt är så dyrt just nu.
-Albin har det jobbigt och mår sådär.
-Jag har haft lite jobbigt med kroppen, både fötter och knän.
– Känt mig lite ensam

Jag hoppas att det blir bättre framöver, framför allt hoppas jag att Albin kan få må bra igen.
Så vi kan ju börja där. Han kommer nog själv skriva ett eget inlägg om hans situation just nu när orken finns till det.
Men lite grovt så mår han fortfarande inte bra psykiskt. Hans vardag just nu innebär att han planerar varje dag så han får in tillräckligt med vila. Han går hos en arbetsterapeut och där har han lärt sig mycket om fatigue och hur man ska tänka och göra kring det.

Jag har också haft det lite kämpigt, fötterna har bråkat mycket och även ett knä. Men jag hoppas att det är på bättringsvägen nu. Fötterna har jag ju haft länge och får leva med det. Det som har oroat mig lite är knät men det känns faktiskt bättre idag. Jag har sovit hela natten utan att jag känt smärta. Och även gått 2 promenader utan att det gjort speciellt ont.
Vi kan ju fortsätta med träning, jag har skaffat gymkort på Friskis och har väl mest kört indoorwalking hittills. Men från och med denna vecka har jag planerat in mer gym.
Det har tyvärr inte blivit så mycket padel som jag velat, endast 3ggr totalt i år hittills. Ekonomin tillåter inte att jag spelar lika mycket som förut. Men jag hoppas jag kan få in lite mer padel snart för det är så kul. Saknar det.

Sen skrev jag ju här uppe att jag känt mig lite ensam och så är det ju egentligen inte. Men det är känslan eftersom vi inte har kunnat göra så mycket pga Albins mående. Det är ju mest bara vi två och vi är mycket hemma. Men jag har i alla fall värdens bästa man att vara hemma med ialla fall. Albin är fantastisk och han är verkligen mitt allt, mina andra hälft och min bästa vän.
Men ibland saknar man att umgås med folk, ha lite planer o.s.v.
Men Albin har ju fått ett litet verktyg nu med det här med hans planering så det kanske blir bättre snart.

I helgen var det riktigt härligt väder så vi planerade in en tur tillsammans med mina föräldrar i lördags. Vi åkte faktiskt till ett naturreservat i Hasselfors och gick en runda på 2,5km. Det fanns lite backar och det blev en liten utmaning för Albin men det gick bra och vi hade en fikapaus och en till liten paus under promenaden så han tyckte det kändes bra.

Och i söndags förmiddag åkte jag och Roxie till Garphyttans nationalpark och gick deras 3km slinga. Det var en utmaning. På vissa ställen låg träden som plockepinn och det var väldigt isigt på sina ställen, särskilt på vägen tillbaka. Vi gick upp för ett berg och hade jag gått åt andra hållet än vad jag gjorde så hade jag nog vänt. Men det var väldigt fint uppe på toppen. Och vi kom ner oskadda.

Nu är det en ny vecka igen och jag har precis varit ute och gått med Roxie efter jobbet. Nu blir det matlagning innan jag tar kväll.
Vi kör 3:e veckan med Hello Fresh nu och jag måste säga att hittills har det varit jättegod mat. Kommer lite bilder här nedan för.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Smärtsam morgon
Nästa inlägg SPA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *