Idag har jag varit på Specsavers och den bästa nyheten är att jag får köra bil igen! Hade tydligen så pass bra syn att jag fortfarande får köra även utan glasögon. Dock så känns det bättre att Maria kör när vi båda åker tillsammans, men man får ju köra själv om det behövs!

Dagens optikerdejt resulterande i att hela två par glasögon blev beställda. Ett par vanliga och ett par solglasögon, tror jag kommer använda solglasögonen en hel del pga. ljuskänsligheten. Nu är det bara att vänta och hoppas att jag får åtminstone ett par under nästa vecka. Skulle väldigt gärna vilja ha ett par när vi åker till Turkiet på bröllopsresa!
// Albin

Föregående inlägg Torsdagen 2012-07-26
Nästa inlägg Eget sjökort över sottern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *