Vaknade vid 6 och var väldigt yr. Kändes som jag drogs åt höger. Jag tänkte att om jag går och lägger mig igen så känns det nog bättre när jag vaknar nästa gång. Men icke…jag var fortfarande yr när jag vaknade. Det blev lite bättre när jag varit uppe en stund men har väl inte känt mig hundra under hela dagen.

Vi fick besök av grannen strax innan lunch och han hade med sig sin lilla valp. Den är sååå söt!
Efter lunch åkte Albin ut och fiskade med Ingvar. Mer om den turen får ni nog läsa om lite senare på fiskesidan.

Jag har tittat lite på tv och plockat undan efter gårdagen.
Nu ska jag byta om och se om kroppen fixar att måla lite. Har ju som ni alla vet problem med ryggen och det har varit lite värre de senaste dagarna. Sen har jag ju skavsår i ena handen och foten. Men men….det är bara att bita ihop. Slipper nog stå på stege idag.

 

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Semesterdag 11
Nästa inlägg Fiskeonsdag med Ingvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *