Igår så var det dags för Ingvar och mig att göra Sottern osäker igen.

Ingvar började bäst och fick både en gädda & en abborre som fick simma vidare och växa till sig. En stund senare när jag fortfarande hade kammat noll så började Ingvar säga vad han hade fått för dagen och undrade vad jag hade fått… svarade med att sådana där småfiskar struntar jag i utan jag tar en fin gös på ca 4 kg istället. En stund senare hade jag fisk på kroken som visade sig vara en fin gös på strax under 3 kilo. Nådde inte riktigt upp i de 4:a jag sade innan men tycker nog att det vart godkänt iallafall 🙂

En liten stund senare vart det tungt i spöt igen… Hur det gick kan ni se på filmen nedanför…
Tror att vi båda fick 4-5 fiskar var under tiden vi var ute men vi hade iallafall en trevlig sväng på sjön även om man önskar att man justerat slirbromsen lite.

Föregående inlägg Semesterdag 12
Nästa inlägg Semesterdag 13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *