Denna helg åkte vi ner till Albins mamma i Värnamo och stannade till tisdag lunch ungefär. En liten minisemester.
Skönt att komma hemifrån några dagar och bara ta det lugnt och ta in den fina naturen. Albins mamma bor jättefint, alldeles intill vattnet.
Roxie var med och skötte sig bra som vanligt. Tror hon också tyckte det var kul att komma iväg.
Dock så höll det på att hända en liten olycka. I somras köpte vi en vattenleksak till Roxie, en duschfontän som hon kan sätta på själv. Men nu var det så att Albins mamma satt och sydde och när hon tog bort foten från pedalen så tänkte ju Roxie att man självklart måste dit och och trycka ner den med tassen för så gör man ju med den andra ”pedalen” som sprutar vatten. Så hon startade maskinen och som tur var var inga fingrar emellan.

Nu är vi som sagt hemma igen och vi det börjar bli lite kallt ute. Så vi måste nog fixa det sista ute innan det blir alldeles för kallt som t.ex ta in vattenpumpen m.m.

I måndags började Albin med Jakavi så nu ska det bli spännande och se vad som händer. Albin sa igår att han har en positiv känsla i kroppen men kan inte sätta fingret på vad det är. Och idag på vår lunchpromenad så tyckte jag nog att det gick lite bättre än vad det brukar. Det ska bli spännande detta och även att se vad provsvaren kommer visa om ett par veckor.
Vi håller tummarna att detta går vägen.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Turbo is back
Nästa inlägg Grattis Melker

2 svar på ”Minisemester

  1. Det var mysigt att ha er här!
    Hade tur att symaskinen var inställd på 3-stegs-zigzack så den inte kom framåt för fort. Då hade nog fingret suttit fast. ?
    Håller tummarna för att medicinen verkar.
    Även här blev vädret sämre idag än när ni var här. Blåsigt och kallt vilket känns i kroppen som strejkar ordentligt. Tur man kan ta det lite lungt.
    En stor kram till er båda!

  2. Låter som ni har haft en mysig mini semester❤. Tur att inga fingrar var framme när Roxie tryckte på pedalen?. Låter härligt med den känslan som Albin känner angående nya medicinen så håller tummarna så hårt jag kan för den❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *