I torsdags morse så gick vi upp jättetidigt, eller jag går ju alltid upp astidigt men Albin fick kliva upp redan halv sex. För vi skulle lämna in Toyotan på service strax efter sex.
Vi har slarvat lite med servicen den senaste tiden så vi bad om en storservice och så fanns det lite smågrejer som vi bad dem kolla upp.
Så på eftermiddagen strax innan klockan fyra kunde vi hämta den igen. En av grejerna som inte funkade innan var spolarvätskan på framrutan men det hade de fixat nu. De hade kollat över bilen lite grann och hade inte hittat något mer som behövdes fixas till vilket var skönt. Det enda var väl att ljuslyktorna om att polera alt. slipa till dem för de var lite matta.
Skönt nu iallafall att den har blivit servad.

På kvällen kom mina föräldrar på lite mat och för att kolla på hockey och speedway. Tyvärr gick inte speedwayen bra så det blev inte SM-guld till Indianerna men Färjestad lyckades vinna matchen så nu hoppas vi att de har vänt trenden.

Och igår…..så kom vår älskade Turbo hem igen. Hon är borta större delen av sommaren och brukar dyka upp igen när det börjar bli kallare.
Lite mager såg hon ut att vara men annars såg hon ut att må bra. Hon var väldigt kelig och aptiten var det inga fel på.
Jag tog bort några fästingar och så ska hon få avmaskningsmedel idag. Igår gav vi henne inget ifall hon skulle kräkas av all mat hon åt.
Skönt att vår 15-åring är hemma igen.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg 20 000 kronors påse och besked från försäkringskassan
Nästa inlägg Minisemester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *