Efter en ganska regnig helg så visade sig solen i måndags, vilket var väldigt skönt. Vi passade på att vara ute mycket och få lite ljus. Eftermiddagspromenaden för dagen blev i Viaskogen i Kumla där vi gick ett varv men det vart nästan för tufft för Albin. Men vi kom runt och det kändes skönt efteråt fast det var jobbigt.

Igår hände det inte så mycket. Det regnade mest.

Men idag har har det varit en lite mer händelserik dag hittills. Jag har jobbat halvdag 10-14 för vi skulle lämna in bilen på tvätt i morse. De både tvättade utsidan och städade insidan. Vilket jag tycker är skönt för min rygg klarar inte av det. Så medan bilen tvättades gick vi en liten promenad med Roxie, det var mycket trafik på cykelbanan som vi gick på men klockan var ju 8:00 så de skulle väl till jobbet. När bilen var klar köpte vi lite hundmat på Granngården, eller rättare sagt jag. Albin går inte in i affärer utan han sitter kvar i bilen. Och jag går gärna in i affärer tidigt på morgonen eller sent på kvällen då är det inte så mycket folk. Därför passade vi (jag) även på att åka till Lidl i Kumla och så det blev en frukostmacka från Sveas. Men huvudanledningen till att vi åkte till Kumla var att vi skulle hämta ut medicin till Albin på Apotek Hjärtat. En värdefull påse hämtade jag ut, värdet på det paketet var nästan 20 000 kr för på måndag är det dags för Albin att prova den nya medicinen och den förpackningen gick på över
18000:- (330kr/tablett). Helt galet!

När vi kom hem så började jag jobba och runt lunchtid så ringde försäkringskassan till Albin. De frågade lite frågor och Albin försökte förklara läget och vad som kommer hända framöver….med ny medicin osv. Och att han vill komma tillbaka till jobbet så fort som möjligt. Han saknar den sociala biten enormt.
Hon som han pratade med på försäkringskassan kom fram till att……BEVILJA Albin fortsatt sjukpenning vilket var superskönt! Nu håller vi tummarna att den nya medicinen kommer hjälpa Albin i sitt tillfrisknande.

Det var allt från oss idag!
Kram på er!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Trött och ont i kroppen
Nästa inlägg Turbo is back

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *