Nu har vi haft Linas matkasse i 10 veckor. Det är nog det längsta vi har haft en matkasse.
Vi är supernöjda det är riktigt god mat och kör man inte efter något speciellt så finns det hur mycket recept att välja emellan varje vecka. Vi har kört viktväktarrecept då dels jag behöver tappa lite i vikt. Fast jag har inte kört så hårt annars förutom dessa middagar. Men jag tänker väl att jag ska försöka gå över och köra lite mer strikt.
Men den största anledningen till att vi valt viktväktarrecept är för Albins skull. Hans värden (Triglycerider) var ganska dåliga och han går hos en dietist för att få ordning på värden. När vi lyssnat på vad hon sagt så har det känts som att viktväktarna skulle passa hans diet. Och på dessa veckor vi har kört så har hans värden förbättras jättemycket. Så vi kör på!

Och så är det supersmidigt att köra Linas matkasse som har viktväktarrecept. Man slipper planering och maten kommer hem till dörren.

De matkassar vi provat tidigare är både Hellofresh, Ica, Coop och Citygross. Men Linas är nog bäst 🙂

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Svinkallt
Nästa inlägg Hej då julen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *