Dan före dan så jobbade jag som vanligt fram till kl. 15.
Sen åkte jag och bytte julklappar med syster yster en snabbis ute på deras gårdsplan. Sen vidare för att hämta ut lite paket. Provade för första gången Instabox som var väldigt smidigt. Vi hade beställt medicin via den för att få det så snabbt som möjligt. Vi trodde vi skulle få det den 27/12 men kom redan 22/12 och vi beställde den 21/12 kl. 18. Så de var sjukt snabba.
Sen blev det en promenad med Anna och Roxie innan jag åkte hem för att basta och spela bingolotto. Sjukt trött var jag men lyckades spela även det sista bingospelet, men det var gränsfall. Vi lyckades vinna en ny lott 🙂

Ett av paketen jag hämtade under eftermiddagen var tuggben till Roxie. Men jag lyckades inte så bra med att beställa rätt. Jag råkade beställa
mini-ben. Roxie behöver inte kämpa så mycket för att få i sig dem. Det blev små mumsbitar…haha. Ska nog försöka kolla storlekarna framöver innan jag beställer.

Julaftonsmorgon startade med en frukost med älsklingen innan jag drog till Kumla för att gå en promenad med mina föräldrar. Lämnade lite blommor, julgodis och julklappar där också. En härlig morgonpromenad blev det. Och innan jag åkte hem igen så stannade jag till vid kyrkogården i Kumla och tände ett ljus på mormors grav, samt minneslunden.
Väl hemma så snyggade vi till oss lite, det är ju ändå julafton fast vi bara ska fira vi två. Jag till och med sminkade mig lite.
Vi lagade julmat till lunch och blev proppmätta som vanligt, tyckte ändå vi minskat ner på själva julbordet.
Sen blev det Kalle som vi slötittade på, jag slumrade nog till lite till och med. Efter Kalle åkte vi ner till Odensbacken och lämnade en julklapp till Albins mormor och tog med Anna som var där på en promenad runt i Odensbacken.
När vi kom hem igen så väntade vi på att min syster skulle höra av sig och sen hade vi digital paketöppning.

Denna julafton var ju så klart inte som vanligt men det gick att fira jul på detta sätt också. Man får göra det bästa utav situationen helt enkelt.

Juldagen blev en riktig slödag. Det enda vi gjorde var att promenera med Roxie ett par gånger. Plus att vi var en sväng upp till hagen uppe i Köpstagatan. Familjerna Lindgren/Anderson/Nordin bjöd upp oss en sväng. Det var trevligt. Kul att se och prata med lite folk 🙂 Det uppskattades, TACK!
Jönssonligan hade premiär denna dag så den kollade vi på men jag slumrade lite som vanligt så jag får nog se om den 😉
Det var värst vad hon är trött tänker ni. Men jag sover fruktansvärt dåligt på nätterna just nu. Jag går normalt upp vid 4-5 för att jag inte kan sova, ibland tidigare ändå och då blir jag ju trött på kvällen. Jag försöker vända på det men det är inte lätt när det väl har börjat.

Idag (Annandag jul) så har det väl inte hänt så mycket heller förutom att jag har varit på en lång skogspromenad med mina föräldrar. Vi gick nästan 9km. Helt underbart! Älskar att promenera i skogen!

Sen har jag beställt en massagekudde. Mina föräldrar fick en i julklapp av oss och syster med familj. Den verkar superbra, så vi bestämde oss för att köpa en vi också.

https://flowlifesweden.com/produkt/flowpillow/?gclid=CjwKCAiA25v_BRBNEiwAZb4-ZbWJx3Cy0rmkY3KKDmaipBCWm7LiOjg5e2_MeRXX2jLYYIicY2jvWhoCqucQAvD_BwE


Nu blir det nog lite tv-tittande innan promenad och matlagning. Det blir potatismos, veganska köttbullar och veganska prinskorvar.
Vi fick med dem i senaste smakboxen så vi måste ju prova. Har äkta köttbullar i reserv om vi inte skulle gilla dem.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg 4:e advent och ännu mer skärpta restriktioner
Nästa inlägg Gott Nytt År!

3 svar på ”Julen 2020

  1. Vi har den där massagekudden och är mer än helnöjda (jodå det går faktiskt) med den. Den är faktiskt!!!

    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *