Då var det redan 4:e advent.
Jag har varit vaken sen 05 och har bakat, diskat, beställt mat och lagt in lite recept på hemsidan. När Albin vaknar blir det en mysig adventsfrukost. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Ska kanske jobba en stund, vi får se.
Det blir i alla fall promenad med Roxie, vi åker nog iväg en sväng för att komma hemifrån lite grann. Sen skulle vi behöva städa lite. Roxie fäller hur mycket hår som helst just nu.


I fredags kom nya skärpta restriktioner för att minska smittspridningen:

Regeringen skärper restriktionerna inför julhelgen

Regeringen skärper en rad restriktioner inför jul- och nyårshelgen. De flesta restriktionerna gäller från den 24 december till den 24 januari.

  • Max fyra personer får sitta tillsammans vid samma bord på restauranger. Gäller från 24 december.
  • Alkoholförsäljning får inte ske efter kl 20. Gäller från 24 december.
  • Max antal personer som besöker köpcentrum, större butiker, gym etc begränsas. Exakta antalet styrs av storleken på lokalen.
  • Folkhälsomyndigheten uppmanar alla fysiska butiker att avstå från den traditionella mellandagsrean för att minska trängseln.
  • Folkhälsomyndigheten rekommenderar munskydd i kollektivtrafiken i samband med arbetspendling och vid andra tider då det är svårt att undvika trängsel. De nya riktlinjerna träder i kraft den 7 januari.
  • Alla som kan ska jobba hemma. Detta gäller inom stat, regioner, kommun och privat. Gäller omedelbart och till och med den 24 januari.
  • All verksamhet inom stat, kommuner och regioner som inte är nödvändig bör stängas omedelbart till och med den 24 januari. Det gäller till exempel badhus, idrottshallar och museer.
  • Gymnasieskolor ska undervisa på distans till och med den 24 januari. Gymnasiesärskolan är undantagen.

Informationen kommer från www.krisinformation.se


❤️❤️❤️ Var rädda om varandra, hjälp till att stoppa smittspridningen ❤️❤️❤️

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Födelsedagsfirande
Nästa inlägg Julen 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *