Igår var det min födelsedag. Den firades hemma med mannen i mitt liv. Solen ville titta fram också. Förmiddagspromenaden var därför härlig, dock lite blåsigt men det gjorde inget.
Jag hade beställt smörgåstårta (medelhavs-tårta) från ”En bulle i ugnen” som jag skulle hämta efter jobbet. När jag kom hem och öppnade den så visade det sig att det var fel tårta. Jag hade fått en vanlig smörgåstårta. Men vi var verkligen sugna på att prova medelhavstårtan så jag ringde till konditoriet och sa att det hade blivit fel. Tydligen så hade det varit 2st Marior som hade beställt smörgåstårta idag och så råkade de lämna ut fel. Men de slängde ihop en ny tårta till oss så åkte vi tillbaka och bytte efter stängning. De beklagade så mycket och skickade med en kasse med både frallor och bullar.
Och det var verkligen värt att åka ner och byta tårta. Herregud vad god smörgåstårtan var. Det var absolut den bästa smörgåstårtan vi ätit, utan tvekan. När vi ätit färdigt sa Albin. Jag längtar redan till lunchen i morgon 🙂 Och jag höll med. Shit alltså vad god den var. Jag hade även köpt med hem 2 budapest bakelser men de orkade vi inte med så det får bli eftermiddagsfika idag istället.

Just nu är det riktigt mycket på jobbet så det blir övertid nästan varje dag denna vecka. Jag ska även jobba i helgen. Vi hoppas att det lugnar ner sig till nästa vecka… Men det är bara kämpa på snart lite jul ledigt. Jag är dock inte ledig något extra. Tyckte det var lite slöseri när vi ändå inte kan göra så mycket. Bättre att vara ledig längre fram när det ser lite bättre ut i samhället.

Idag eller ikväll ska vi ut på hemligt uppdrag. Det ska bli kul 🙂

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Skärpta nationella allmänna råd från 14/12.
Nästa inlägg 4:e advent och ännu mer skärpta restriktioner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *