Nu har det gått ca en vecka från att jag började med jakavi. Tycker att jag har känt positiva resultat under denna vecka, fått för mig att jag kan hålla ett högre tempo när jag är ute och går. Nu känns det som att benen m.m. säger ifrån först istället för andningen. Och det känns ju såklart positivt för det borde ju vara lättare att träna upp. Väntar dock på att bli kontaktad av sjukgymnast för hjälp med att komma igång men det verkar inte gå så snabbt 🙁

Sen finns ju såklart fortfarande tanken i bakhuvudet att blodvärdena gör att jag inte kan fortsätta med den. Men det försöker jag inte tänka på nu utan det tar vi om det skulle bli så.
På måndag är det dags för första blodprovet så då får vi en första indikation på hur det ser ut.

Har haft lite små ont i muskler och leder men tror att det beror på att man har ökat tempot på det man gör samt att man gör lite mer utan att tänka på det.

Nu är det dags för för veckans avsnitt av Pikefight på Youtube så nu får det vara nog med dagens rapport och ägna sig åt att kolla på gäddfiske istället 😉

Föregående inlägg Plattläggning
variety of vegetables Nästa inlägg Ombesiktning och ”Veggovecka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *