Idag måste vi bara börja med och tacka Hasse för hjälpen med Caddyn igår. Han fick verkligen slita hela dagen. Vi är enormt tacksamma ❤️
Och idag gick den igenom besiktningen, så himla skönt! Så ett stort tack till dig Hasse!!

Idag lyckades vi pricka in promenaden med Roxie mellan regnskurarna. Idag bar det av till Brevens Bruk för att gå lite i skogen där. Vi började på Ringbergsleden men gick över till ett mountainbike spår. Det var lite kuperat så det var lite tufft för Albin men han vill testa för att försöka bygga upp sin kondition. Han mätte syresättningen en gång under promenaden och då var den på 88%. Även fast det inte är bra så tror jag det är ett par % bättre än vad det har varit.

Sen har vi ju som sagt börjat med Coops Hälsokasse denna vecka och det är då 4 rätter/vecka. I veckans kasse var det 2 vegetariska rätter och igår gjorde vi en grönsakswok till lunch som inte var med i kassen så denna vecka blir det mycket vegetariskt…en så kallad ”veggovecka.
Idag blev det en Chili sin Carne på aubergine och till det rågkusar med avokado och lite morot. Väldigt gott, men jag lyckades göra den lite stark.
Igår åt vi Fläskfilé med bönsalsa och det var också jättegott. Jag kommer lägga upp recepten i vårt skafferi. Där vi kommer fylla på med våra favoritrecept. Än så länge ligger det inte så många recept där men det fylls på allt eftersom. Om du skulle villa komma åt dem så hör av dig så kan du få ett inlogg.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
man people woman technology Föregående inlägg Efter en vecka med nya medicinen
Nästa inlägg Smakbox och nej tack till Tofu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *