Testade att skicka efter en Smakbox. Det var lite kul att testa, fanns lite nya och goda produkter med. Några var inte nya direkt men ändå kul. Nästa box kommer i december så vi provar nog ett par boxar till. De verkar komma varannan månad.

Sen hade vi ju vår veggo-vecka och i fredags skulle vi testa tofu och NEJ det var inte gott. Vi gjorde nån slags wok. Men varken jag eller Albin kunde äta det så vi slängde alltihop och tog en matlåda ur frysen. Men vi provade i alla fall.

I lördags åkte jag till Eko, stod och hängde på låset för att slippa så mycket folk och det var helt okej.
Väl där köpte jag på mig lite munskydd som de hade billigt, plus lite andra saker som råkade hamna i korgen förstås.
Tycker att det ökar mycket med covid fall nu. Så jag har bestämt mig för att fortsätta näthandla så mycket som möjligt. Om jag måste in till någon affär så kommer försöka åka när det är så lite folk som möjligt och sen även ha munskydd. Har även alltid handskar och massa handsprit i bilen som används flitigt.
Förra veckan var jag till Willys på kvällen precis innan de stängde och då var det väldigt skönt att handla. Knappt någon människa där alls.
Men idag har jag beställt mat som jag bara ska åka och hämta.

Efter detta blev det en promenad med Roxie i markaspåret med mamma. Vi tog 5km rundan och det är ju en ganska kuperad terräng så det blev bra träning. När jag lämnade mamma fick Roxie vara kvar där. Jag och Albin var kattvakter denna dag så vi åkte dit för att titta till dem och stannade och kollade på hockey så vi kunde gosa med katterna en stund.
Efter hockeyn åkte vi till min mamma och pappa och käkade middag och kollade på Så mycket bättre. Sen fick Roxie såklart följa med oss hem.

I söndags morse kom syster yster ut med lilla Daisy och så körde vi ett träningspass tillsammans. Ingen av oss vill gå på gymmet i dessa tider så då körde vi ett pass hemma istället. Så nu ska vi försöka få till några pass i veckan tillsammans på något sätt. Det är bra att ha lite draghjälp 🙂

Sen blev det lunch och en svamptur för mig. Albin gick en promenad med Roxie. Det blir för jobbigt för honom att gå i skogen.
Blev inte så mycket svamp men det räckte till några smörgåsar.

Idag är det en ny vecka och vi får se vad vi ska hitta på. Rensa lite tror jag står på mitt schema i alla fall. Idag är det ju också måndag så då ska vi hämta veckans matkasse från Coop. Albin har varit och tagit prover….vi får se sen vad svaren visar…

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
variety of vegetables Föregående inlägg Ombesiktning och ”Veggovecka”
Nästa inlägg Provsvar och tuffa promenader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *