I måndags var Albin och tog prover och svaren såg bra ut. Vi har inte pratat med nån läkare men man hittar ju provsvaren på 1177 och om vi jämför med referensvärdena och Albins tidigare provsvar så ser det bra ut.

Denna vecka har Albin gått ett par tuffare promenader och med det menar jag kuperad terräng. Man märker att Albin generellt kan gå i ett högre tempo nu men kroppen tar slut när det blir tungt som t.ex i en uppförsbacke. Idag hade vi med oss syremätaren och när det var som jobbigast för honom låg syresättningen på 79% och det är ju inte bra. Så vid ansträngning är syresättningen fortfarande dålig. Men om man bortser från det så tycker vi nog att han har blivit bättre. Den nya medicinen (Jakavi) gör nog skillnad.

Om en dryg vecka så ska nya prover tas och vi hoppas att det fortfarande kommer se bra ut. Sen får vi se om hans läkare hör av sig. Vore kul att veta om han ska fortsätta med den här dosen eller om planen är att öka styrkan.

Sen väntar Albin på att en sjukgymnast ska höra av sig för att få hjälp med rätt träning.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Smakbox och nej tack till Tofu.
Nästa inlägg Rensning och Alla helgon afton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *