Hello,
Idag är det 4:e dagen på vårat nya kostschema med medelhavskost.
Vi har provat lite nya recept och hittills har allt smakat bra.
Vi går efter boken ”66 day challenge med medelhavsmat” vilket också har lite focus på viktnedgång. Vi båda känner att vi behöver tappa några kilon så vi har sagt att vi ska följa detta i 10 veckor.
Ska bli spännande sen om Albins värden blir bättre, det är det absolut viktigaste annars får vi ändra om sen igen. Vi väntar ju också fortfarande på att Albin ska få tid hos en dietist.
Det vi gör nu är vad vi försökt googlat oss till på nätet.
Hittills denna vecka har menyn bestått av:
Italiensk hamburgare
Kycklingryta med tomat.
Broccolisoppa med Halloumi
Gös med tomat
Grekisk Köttfärspaj

Och idag ska vi prova Gazpacho men det är jag lite tveksam till, kall tomatsoppa liksom….men prova måste man ju.
Frukostarna varierar lite från dag till dag, lite grekisk yoghurt, ägg, skinka, tomat, te, citronvatten och bananpannkaka m.m.

Idag är det även städdag hemma, gör ett försök med att schemalägga städningen. Hoppas vi kan hålla det. Vi har haft en period där vi legat efter med städningen och det har varit lite rörigt. Vi har liksom prioriterat annat vilket man i och för sig kan förstå.
Men nu ska det bli ändring på det! Man mår ju mycket bättre om man har rent och snyggt omkring sig.

Jag har haft lite padel paus pga mina fötter, eller rättare sagt min hälar. Har haft fruktansvärt ont när jag vaknar på morgonen. Vissa morgnar har jag behövt tagit hjälp av kryckorna för att kunna ta mig upp. När jag har varit på benen en stund blir det bättre. Men belastar jag dem för mycket/för länge så får jag ont.
Men i och med min padel paus blir det bättre. Spelar bara ca 1gång i veckan just nu. Hålla upp helt är ju svårt men under semestern blev det väldigt mycket spel. Jag hade nån vecka det blev varje dag så jag får väl skylla mig själv lite.

Albin har under tis-ons haft en 24-timmars blodtrycksmätare på sig för att se om hans nya blodtrycksmedicin fungerar. Så vi får se vad resultatet blir sen.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Smedjan, roadtrip, gurkor, medehavskost
Nästa inlägg Smärtsam morgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *