Då har jag jobbat 1 vecka efter semestern. Lite tråkigt att komma tillbaka för det är ju så härligt att vara ledig. Men första veckan gick fort och helgen inleddes med en BBQ-buffé på Smedjan i Asker (Ströms Catering). Så himla god mat och fantastiskt sällskap av min kära make och underbara vänner från Högsjö.
Det var en jättetrevlig kväll som jag gärna gör om. Var dock lite seg på lördagsmorgonen. Vi hade planer på fiske men Albin kände att huvud och kropp inte riktigt var med på det. Istället blev det lunch på Rasta i Brändåsen (de tar emot hundar och Roxie var med oss så det passade bra) och sen en tur till Askersund för lite promenad och glassköp.

Söndagen började med en padelmatch och sen tillbringade jag mestadels hos min ena svägersta där jag lånade tvättmaskinen. Väldigt tacksam för det.
Det blev även en sväng till affären för att handla inför kommande vecka. Vi ska ju lägga om kosten till Medelhavskost.
Så idag har det blivit grekisk yoghurt, jordgubbar och granola till frukost och sen blev det Hamburgare med avocado, grönsaker och pestocreme till lunch. Mycket gott!
Till middag blir det kycklinggryta.

Nu börjar tomaterna hemma få lite färg, men det är nog ett tag kvar innan man kan skörda dem. Några små tomater från ampeltomaterna har vi kunnat provat. Men de större har inte fått så mycket färg än.
Gurkorna däremot har vi kunnat skörda 2st hittills och fler är på gång och de är mycket goda.
Även björnbären är på gång, men även där dröjer det nog lite till innnan vi kan plocka.

Albin har varit ganska trött i helgen och idag så tyckte han att det kändes som det kommit ett bakslag. Vi håller tummarna så klart att det inte är så utan att han bara behöver vila lite.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Semestern 2022
Nästa inlägg Första dagarna på nya kostshemat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *