….lekte med den ett tag men gav bort den till Torkel. Den var rätt stor! Bildbevis kommer nog upp på hemsidan inom kort. 

Det blev en liten tur på sjön idag. Jag backade ner båten i vattnet för första gången  Att backa med kärra överhuvudtaget är inte min grej. Men övning ger färdighet. Tyvärr så blev det ingen fisk! Vi hade tänkt trollat men alla wobbler vart kvar hemma  Klantigt!!! Vi provade lite i alla fall med de drag vi hade. Men det var dött! Albin testade att kasta lite, inte någe då heller. Så efter ett tag åkte vi hem igen.

Albin har klippt gräset idag och jag tog mig an rabatterna på framsidan. Jag hann nästan klart. Sen kom min mor och far och vi grillade lite.

Imorgon är det äntligen dags för seriepremiär! Så för den som vill komma och titta så är matchen på Odenvallen kl. 17.00. Vi spelar mot IF Eker.

Ha en fortsatt trevlig kväll/helg!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Selma är hemma!
Nästa inlägg Fiske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *