Imorgon fyller världens bästa Albin 40år och det skulle vi så gärna vilja fira men tyvärr så orkar inte Albin med det just nu så vi flyttar fram firandet. När det kan tänkas bli kan vi inte svara på i nuläget.

Albin mår dock lite bättre än sist vi skrev här. Nu kan han iallafall kolla på en hel hockeymatch på tv utan att tappa fokus och på en bra dag kan han sitta vid datorn 2st 20 minuters pass. Men sen finns det fortfarande de dagar han inte orkar göra eller tänka på något alls.
Detta är så klart väldigt frustrerande och jobbigt för honom. Han är ganska trött på detta.
Men han har kontakt med sjukvården och väntar besked på vad det kan finnas för hjälp att få.

För min del så har jag fått bromsa lite jag med. För ca 2 veckor sen fick jag dra i handbromsen. Det blev lite för mycket och det körde ihop sig totalt så jag var hemma från jobbet några dagar. Jag kunde inte fokusera när jag var på jobbet och minnet svek mig lite. Vi har ganska mycket på jobbet just nu och det är lite rörigt och så blir det ju lite mycket hemma med. Men jag har medvetet dragit ner på tempot nu och jag hoppas att jag drog i handbromsen i rätt tid.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Hjärntrött
Nästa inlägg Dags för en statusuppdatering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *