För nån vecka sedan så upptäckte jag något brunt pulver i kylskåpet. Första tanken är ju så klart vad är det som har läckt nu? Men insåg snabbt att det inte kunde vara så för vad skulle vi ha i kylen som var som brunt pulver? Istället började jag googla och hittade då att det var rost från förångaren och att kylskåpet troligtvis skulle gå sönder inom en snar framtid. Det var tydligen ett känt fel för märket Grundig som vi hade på både kyl och frys. Dessa skåp köpte vi för 6 år sen ganska så precis på Mediamarkt och vi hade ingen garanti kvar.
Albin kontaktade Grundig Sverige för att höra vad man skulle göra. Och enl. dem var det ett känt fel och att vi bara skulle mejla in kvitto och bilder sen skulle vi kunna få ut en ny kyl på Goodwill. Så dagen Albin mejlat så kom ett mejl från Grundig där de skrev att det bara var att hämta ut en ny på Mediamarkt. Så det gick supersmidigt verkligen.
Men vi kunde ju inte bara hämta en ny kyl för vi vill ju ha 2 likadana skåp både kyl och frys så en frys var vi tvungen att köpa. Så nu blev det 2st vita Miele-skåp.

Så detta är vad vi har pysslat med i helgen. Hämtat de nya skåpen och bytt ut den gamla frysen i garaget mot den vi hade i köket och sen åkt iväg till tippen med de som skulle slängas.
Och medans vi hade kärra så åkte vi och tog upp lilla båten.
Till vår hjälp hade vi mina föräldrar, ett stort tack! Inget vi hade klarat själva.

Nu ska jag laga en himla massa matlådor innan jag hoppar i säng.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Roxie 5år
Nästa inlägg Träning – och kostschema – Dag 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *