Får väl börja med att berätta att jag numera är på jobbet ett par gånger i veckan. Och det går väl ganska bra tycker jag. Men man får ju vara lite försiktig.

I lördags var vi och mina föräldrar på Ströms sommar restaurang. Det var sista helgen de hade öppet. Det var lite ruggigt ute men de hade satt upp tält och gasolvärmare. Och så hade de bordsplacering med bra avstånd. Maten, som var en grillbuffé denna kväll, var kanon som alltid. Trubadurer fanns på plats och de var jätteduktiga. Jättemysig kväll.

Och till dagens viktigaste nyhet….vår älskade lilla Roxie blir 5år idag. Hon fick 2 leksaker i present. En hållbar och en som jag tänkte att den håller nog några minuter iallafall. Men den har hållt hittills så vi får se hur länge den finns kvar.

I höst ska jag och Roxie försöka komma igång med träningen igen. Det blir några träningstillfällen i Specialsök med instruktör. En nybörjarkurs i tävlingslydnad och en nybörjarkurs i Nosework. Så det ska bli kul.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
car driving keys repair Föregående inlägg En minst sagt annorlunda bilförsäljning!
Nästa inlägg Ny kyl och frys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *