Innan sommaren anmälde jag mig till en liten utmaning som startade idag.
Det innebär att jag under 12 veckor ska följa ett kost- och träningsprogram.

Så igår lagade jag en himla massa mat så jag ska slippa det i veckan och första veckan kommer jag äta samma hela veckan för att se så jag ligger rätt i mängd. Eller vi ska jag väl skriva för Albin kommer vara med på kosten så slipper vi laga olika rätter.

Så efter att ha sovit som en kratta (lite trött/ont i ryggen från helgens arbete) så var det dags att väga, mäta och ta före bilder.
Fixade frukosten till både mig och Albin, smidigt när vi äter samma 😉 Men det ska ju vägas innan.
Lunchen lagade jag igår kväll för hela veckan så det är bara att öppna kylen och ta en matlåda.
Och jag kompade faktiskt ut vid lunch idag för att hinna laga veckans middags-matlådor. Det hade jag tänkt göra igår med men med bytet av kyl och frys så hann jag inte det. Det blir så mycket annat jobb också när man byter kyl och frys. Man passar ju på att rensa också och jag kan säga att köket såg ut som ett bombnedslag.

Sen blev det ett gympass (enl. schemat), middag i bilen och sedan avslutades dagen med ett padelpass, som för övrigt är hur kul som helst. Jag har länge sagt att padel inte skulle vara något för mig men sen så provade jag ändå och nu tycker jag det är superkul verkligen.

Albin har varit väldigt trött idag och på grund av det så har han mest vilat hela dagen så när jag åkte för att träna på gymmet så tog jag med mig Roxie och lämnade henne hos mina föräldrar en stund så Albin skulle slippa tänka på henne. Hos mina föräldrar blev hon som vanligt riktigt ompysslad och fick gå en ”lagom” promenad, hon har lite problem med en trampdyna igen så vi har den skyddad med en strumpa på promenader just nu.

När jag hämtat Roxie och kommit hem så åt vi sista målet för dagen innan det blev dusch och sängen.
Då har vi klarat dag 1 av 84 😉

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Ny kyl och frys
Nästa inlägg Vila i frid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *