I lördags var vi iväg till Sottern, andra fisketuren för i år. Det var mycket skönare på sjön denna gång. Solsken och knappt någon blåst alls. Jag lyckades få upp en fin gös som även blev kvällens middag. Jag fick även än liten gädda men den fick simma vidare. Tyvärr fick inte Albin någon fisk denna gång. Men vi har ju såklart en liten intern fisketävling varje gång vi är ute och detta innebär ju att jag vann den denna gång 🙂 Så det gäller att njuta för det är inte säkert att det kommer hända igen denna säsong….av erfarenhet så vet jag att det inte brukar bli så 😉

I söndags fick vi lunchsällskap av Anna och det blev även en liten promenad efteråt.
Sen passade vi på att kratta ut lite jord som vi hade låg på framsidan och så lite gräsfrön eftersom vi hört att det skulle komma in lite regn i veckan. Vi har ett parti där det inte växer så mycket gräs.

Natten till måndag kunde jag inte sova så när det började ljusna så tog jag och Roxie en morgonpromenad. Det var lite småkyligt tror temperaturen var runt 0:an men det var jätteskönt ändå.

När jag hade ca 1h kvar att jobba så försvann internet…suck! Vi märkte snabbt att det verkade vara något större för alla runtomkring hade inget internet heller. Och även min syster som bor i Kumla var utan.
Tillslut visade sig att det var ett kabelbrott och de skulle inte kunna fixa det förrän på tisdag.
Så runt lunch någon gång i tisdags så kom det igång igen men då satt jag hos mor och far och jobbade så jag jobbade klart där innan vi for hemåt igen.
Men det blev ett litet stopp på vägen, vi åkte till Hjortkvarn och köpte glass, ingen omväg alls 🙂 De öppnade tydligen förra helgen. Det var en bra dag att åka dit. Inte så jättebra väder och så var det bara nån timme kvar tills de stängde.
Det var så gott!!

Och idag är det vår BRÖLLOPSDAG! Tänka sig att det redan gått 9år sen vi gifte oss.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Kurser, premiär, rekord och vaccin
Nästa inlägg Roxie skadad, utegym och hjärtmottagning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *