Nu var det visst ett tag sen vi skrev något här igen. Men det blir lite så för när man sitter 8h framför datorn varje dag i jobbet så är ju inte datorn det första man tänker på när man inte jobbar 😉

Men det har faktiskt hänt några saker sen sist.
Vi kan börja med förra söndagen då det var öppet hus på Tassa rätt, digitalt förstås. Det var länge sen nu vi gick en kurs med Roxie för på sistone har vi bara haft privatträningar. Men det har varit välbehövligt och vi är inte riktigt i mål än med det vi håller på att träna på. Snyggt fotgående och svängar är det som vi försöker få till.
Men nu så hittade vi ett par kurser som vi tänkte gå, det är 2 hundsporter som vi inte testat än.
1. Lydnad – startklass
2. Nosework – nybörjare
3. Specialsök – 4 fristående träningstillfällen
Det ska bli superkul att gå på kurs igen 🙂 Gå in på www.tassaratt.se om du också vill gå på kurs.

Sen blev det också en premiärtur på sjön. Vi testade kasta efter abborre men det blev ingen fisk. Det blåste rejält men vi lyckades hitta lite lä så vi kunde äta vår medtagna lunch. Och eftersom det blåste och att vi inte fick någon fisk så blev det ingen jättelång tur på sjön. Men nu är premiären gjord i alla fall.

I måndags var det härligt väder och eftermiddags promenaden blev vid Sörön. Det var fantastiskt fint och både blåsippor och vitsippor var i full blom. Vi (jag och Albin) gick en runda som visade sig bli 5,5km tillslut. Det var rekord för Albin, vilken kämpe! Så stolt över honom! Det tog så klart sin lilla tid att ta sig runt men vad gör det? Vi hade ingen tid att passa. Så långt har han inte gått sen han blev sjuk i januari förra året och det hade inte gått idag heller utan syrgasen.

I tisdags var det dags för privatträning med Roxie igen. Vi fortsätter jobba på fotgåendet och svängar. Det tar tid att få det bra. Tror vi måste träna lite mer också. Och jag behöver torrträna. Men vi ska nog få till det tillslut. Roxie checkade dock ut när det var ca 20min kvar av tiden. Hon tyckte att det räckte och la sig och sov, pluttan 🙂

Och i Onsdags var det dags för vaccinspruta nr 2. Så nu är vi färdigvaccinerade. Det firade vi med en lunch på Indigo i Kumla. Det var ingen trängsel alls. Det var vi och ett sällskap till men jag måste säga att de hade väldigt glest mellan borden så där hade man kunnat sitta även om det skulle ha varit mer folk.
Albin klarade sig ifrån biverkningar. Inte så öm i armen men kanske lite trött. Jag mådde skit på torsdagen. Det började efter lunch jag fick ont i huvudet, sen blev jag helt orkeslös i överkroppen. Ingen kraft i armarna och sen på kvällen började jag frysa. Men på fredagsmorgonen var det bättre. Fortsatt lite trött och lite huvudvärk men inte alls som dagen innan.

I helgen som var hände det inte så mycket….lite promenader och träning med Roxie. Och vi har inget planerat nu i veckan heller så vi får se vad som händer….

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Albin kan gå in i en affär nu
Nästa inlägg Fiske, kabelbrott och BRÖLLOPSDAG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *