I går meddelade Folkhälsomyndigheten att vi som är vaccinerade kan börja träffa lite andra människor än oss själva i vår inre krets. Det var ju glädjande nyheter. Men vi ska ju naturligtvis följa de restriktioner som finns. Men det innebär ju att Albin kan gå in i en affär om han vill nu eftersom man har skydd 3 veckor efter första sprutan och vi tar ju vår andra på onsdag. Sist han var inne i en affär var väl i mitten på januari förra året. Han blev ju sjuk i slutet på januari. Men vill poängtera att vi inte kommer börja leva som vanligt på grund av detta utan smittspridningen är fortsatt hög i samhället och vi kan smitta andra.
I går tänkte vi oxå byta däck på Caddyn men jag tvättade bara däcken efter jobbet och sen blev det en kvällspromenad med mina föräldrar runt Via-spåret i Kumla. Just det vi råkade visst beställa nya telefoner. Fick ett bra erbjudande på Samsung S21, så det blev en sån till oss båda. Våra nuvarande var ändå nästan 3år och min har börjat strula så eftersom det var ett bra erbjudande så slog vi till.

Nu ska jag åka iväg och gå en morgonpromenad med bästa Maria och sen blir det däckbyte, träning och sen får vi se vad dagen för med sig.
Imorgon är tanken att vi kanske ska ut och fiska på Sottern om vädret tillåter. Det ska bli fint hela helgen men det får inte blåsa för mycket. Då tycker inte fru Westman att det är så kul.

Ha en skön helg!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
antique close up cord dial Föregående inlägg Läkarsamtal
Nästa inlägg Kurser, premiär, rekord och vaccin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *