Igår ringde Albins läkare.
Han berättade att resultatet för Spirometrin hade kommit och det var ungefär samma som sist. Lungkapaciteten/volymen är ca 38% och så mäter de typ hur trånga luftrören är och där låg han på 35%.
Så man förstår ju att han får kämpa lite.
Han blev fortsatt sjukskriven, läkaren tyckte inte att det var dags att börja jobba än och jag förstår det fullt ut även fast jag vet hur mycket Albin längtar efter att börja jobba igen. Men han måste orka med vardagen först.
En sak till som diskuterades var kramper. Albin har under en tid fått kramper på sidan av överkroppen, typ under armen och även under revbenen. Han har själv kopplat det till att det kanske beror på att det är kallt ute. Men läkaren trodde att det kunde vara en biverkning på en av medicinerna (Combivent) för det var en ganska vanlig biverkning tydligen. Men för att vara säker så skulle de vid nästa blodprov även kolla hans magnesiumvärde.

Igår släppte region Örebro vaccin för 65+ så jag bokade in mina föräldrar på en gång medan de var på jobbet 🙂 Det behövdes inte någon e-legitimation längre så det gick supersmidigt så de får sin första spruta imorgon. Det gäller att hjälpas åt 🙂

Idag var vi och beskiktade bilen och den gick igenom, Hasse hade gjort ett strålande jobb!!
Sen blev det en promenad med mina föräldrar.

Nu ska jag ut i ”gymmet” och träna lite innan det blir sängen.
2 dagar kvar till helg 🙂 Ser ut att bli lite sol i helgen, hoppas det blir lite varmare nu…Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Grattis Albin!
Nästa inlägg Albin kan gå in i en affär nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *