Idag fyller värdens bästa år! Hipp hipp hurra för dig Albin!
Vi har så klart firat med tårta, det måste man ju 🙂
Igår var min familj här och firade Albin, vi bjöd på hemmagjord gulasch och lite fika på det.

Idag tänkte vi att vi skulle gå en morgon/förmiddagspromenad men det var för kallt ute för Albin så jag och Roxie traskade iväg upp mot skogen. Hittade en stig på kartan som vi tänkte utforska men den var igenväxt så det tog stopp. Vi fick gå tillbaka och hitta en traktorväg som vi började följa istället. Lite gegga och snårigt men till slut så kom vi ändå nästan ut där jag tänkt från början så det blev ju bra i alla fall. En liten runda på 7km blev det.

När vi kom hem så plingade det till i telefonen och det visade sig att vår bil var klar. Albin var och lämnade den hos Hasse igår för att han skulle hjälpa oss att svetsa på den idag. Ett stort tack Hasse för hjälpen, vi är så tacksamma!
Så nu ska vi boka ombesiktning på den så vi får det ur världen.

Det vi har att se fram emot i veckan är ett telesamtal från Albins läkare på tisdag och så digitalt Öppet hus på Tassa rätt på söndag, så får vi se om vi hittar någon kul kurs till hösten. Denna ”vårtermin” har vi endast privatlektioner.

Det blev ett litet kort inlägg idag. Nu ska jag lägga i en tvätt och börja lite grann med maten. Har även planerat för veckans måltider! Bra Maria!! Det blir så mycket enklare med planering.

Ha det bäst så hörs vi snart igen!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg En sammanfattning sen sist…
antique close up cord dial Nästa inlägg Läkarsamtal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *