Nu är det ju snart helg igen men jag börjar berätta om förra helgen som faktiskt var superhärlig. På lördagen så följde mamma och pappa med oss ut till skogen för att grilla lite korv. Grillplatsen låg precis vid vattnet (Sottern) och solen sken så det var så himla fint. Det var några minusgrader men vi hade mycket kläder på oss så vi frös inte men det blev dock lite kallt om fötterna i slutet. Roxie var med och hon hade superkul.

På söndagen blev en tripp in till stan och Granngården för att köpa hundmat och då passade vi även på att gå en promenad. Det blev en liten runda på ca 2km runt svartån och Rosta Gärde.

Ny vecka och jag tittade i almanackan och det visade sig att jag nu är inne på min 49:e vecka att jobba hemifrån. Shit vad tiden går fort.
Det hände inte så mycket på måndagen förutom de vanliga promenaderna och så hämtade jag ut ett par paket.
På tisdagen var det ju fettisdagen och då blev det ju självklart Semla. Det var faktiskt Albin som åkte och handlade för konditoriet ”En bulle i ugnen” i Odensbacken hade ett utomhusstånd och så tar de ju swish. Så det gick bra att hålla avstånd.

Igår var vi till Kumla och och gick en promenad med min mamma och pappa. Då testade Albin att gå upp för en backe där det först var en trappa och sen fortsatte backen några meter till. Det gick inte så bra, syresättningen sjönk till 82% så vi fick stå och vila en stund innan vi kunde fortsätta. Sen sjönk den några gånger under den resterande promenaden så det blev några stopp. Det känns som om den en gång sjunkit så sjunker den snabbare sen. Men vi vet ju inte, bara gissar.

Idag skickade Albin en fråga till Region Örebro Län ang. att få vaccinera sig. Svaret han fick var att de inte hade beslutat hur de ska gå till väga med de som är transplanterade. Så vi får vänta och se…Albin håller koll dagligen om något ändras.
Just nu får dessa vaccinera sig (källa: www.1177.se):

Vet ni vad som låg i brevlådan idag???
ÄNTLIGEN!!!!
Albin har fått kallelse till lungmottagningen för en träff med både läkare och en fysioterapeut där han ska göra några tester. Den 8 mars är det dags.
Samtidigt fick han en kallelse för att kolla lungkapaciteten den 9 mars. Så nu äntligen händer det grejer.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Besked från försäkringskassan
Nästa inlägg Vatten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *