Lördagsmorgonen startade med en promenad med bästa Maria. En fin och uppskattad rutin som jag värdesätter högt!!
Efter det blev det ett stopp på Apotek hjärtat för att hämta ut lite medicin till Albin som han hade beställt. Det är tur man inte inte behöver betala, denna gång landade det på strax över 22 000kr.
Innan jag åkte hem åkte jag till Willys. Det var för mycket folk på Ica tyckte jag. På Willys var det bättre.
Efter lunch blev det en promenad igen. Med Albin denna gång och Roxie så klart men hon är ju alltid med.

Till middag skulle det bli dillkött, det hade jag varit sugen på länge så det skulle bli gott.
Men när jag skulle spola vatten i kastrullen så märkte jag att kranen betedde sig konstigt och det kom brunt vatten. Jag stängde av direkt. Jag berättade för Albin och så gick jag ut och tittade i brunnen om det fanns vatten och det fanns det. Stackars Albin fick ta sig ner under huset och försökte lista ut vad det kunde vara och tillslut så tycker vi att vi får ordning på det. MEN….fortsättning följer längre ner.

Hur gick det då med dillköttet. Jo jag fick ju börja så mycket senare än vad jag tänkt så middagen åt vi vid 20 och så blev inte smaken som jag ville. Får öva mera, nån gång ska jag väl lyckas med det.

När jag vaknade i morse så går jag som vanligt på toaletten och sen när jag ska tvätta händerna så märker jag att det inte kommer något vatten.
SUCK!!!!
Så idag har vi varit under huset för att se vad som kan vara för fel. Albin blev så slut igår så idag följde jag med och assisterade honom. Eller….det lät som jag också kröp runt där nere men i själva verket så hade Albin ordnat så jag kunde sitta i ”öppningen” och langa grejer till honom samt hoppa upp och ner och sätta på kranar då och då.
Vi hade ett bra team-work och Albin var inte riktigt lika slut som igår.
Det Albin kom fram till var att vi behöver en ny pump så det ska vi försöka skaffa så snart som möjligt.

Som jag längtar efter dessa två!!
Vi har inte träffats på jättelänge. De har varit sjuka men nu hade de varit friska i en vecka och idag skulle vi ses och leka lite i en lekpark men precis innan de skulle åka så upptäckte de att mosters prins hade feber. Så tråkigt! Moster fick ett sms lite senare där det stod att det var en jätteledsen kille som verkligen hade velat träffa moster idag.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Lungmottagning, vaccin och superhärlig helg.
Nästa inlägg Ny vattenpump, 15-års kontroll och en fantastisk soluppgång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *