I måndags var Albin till USÖ för att ta blodprov inför hans telefonmöte med Akademiska sjukhuset om ett par veckor. Normalt sett så brukar vi åka dit när det är dags för besök men pga pandemin blir det bara telefonkontakt. Var 5:e år är det dags för besök och denna gång är det 15-års besöket, alltså 15 år sen benmärgstransplantationen.

Annars har det varit en ganska tråkig vecka. Inte så mycket som har hänt här i kroka. Albins lite bättre dagar som var förra helgen har väl inte riktigt hållit i sig. Det går väl lite bättre att gå inomhus på löparbandet än ute. Men annars är det svårt att se vad som gör att han nån dag känner att det funkar lite bättre och nästa dag är det sämre igen. Svårt att förstå hur allt hänger ihop.

Albin har kontaktat lungkliniken igen för att se om han får någon tid snart men som vanligt kan de inte säga något.

Men idag ringde äntligen försäkringskassan, som vi väntat på detta samtal!
De har nu fattat ett beslut och Albin har beviljats fortsatt sjukpenning fram till 20 april då nuvarande sjukintyg går ut. Och inte nog med att han beviljats sjukpenning så får han även fortsatt normal nivå på sjukpenningen, de anser att han är allvarligt sjuk och behöver inte gå ner i ersättningsnivå. Så skönt!
Så idag får vi fira lite!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Vaccin, mat och ett par ganska bra dagar…
Nästa inlägg Lungmottagning, vaccin och superhärlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *