Denna dag, den 2 februari, brukar vi fira som Albins ”andra” födelsedag. Vi brukar säga att Albin 2.0 fyller år. Och med det menas att just denna dag, för nu 15 år sen, genomgick Albin sin benmärgstransplantation.
Visst är det värt att fira!!!! Och födelsedagsbarnet önskade sig en ”helgkasse” från Goda rum. Självklart beställde frugan det tills på fredag.

Vad har hänt annars sen sist då. Inte så mycket egentligen. Roxie har fått ett jättestort ben som hon kämpar med. Än så länge har hon inte riktigt kommit igång. Men hon springer stolt runt och bär på det i alla fall.

Vi plockade ner alla tomtarna i helgen. Så skönt. Det är superkul när det är dags att plocka upp dom till första advent. Men inte lika roligt att plocka ner dem. Men nu är det gjort i alla fall.

Sen var jag faktiskt till Ica Universitetet i söndags morse. Jag och typ 3 till. Men då var jag ju där när de öppnade kl. 06 på morgonen. Försökte panta burkar också men det gick inge bra och det var ganska kallt att stå ute så jag tog med de flesta hem igen och gör ett nytt försök en annan dag.

Albin har mått superdåligt i helgen och i måndags ringde han försäkringskassan för att få prata av sig lite. Han kände att han behövde det för att kunna fungera som människa. Handläggaren var förstående men kan ju tyvärr inte göra något för att skynda på eller påverka beslutet. Så det är bara att fortsätta vänta. Men Albin tyckte det var skönt att få prata i alla fall. Det var lite kallt i helgen så det blev inte så många promenader för Albin. Men vi gick en sväng igår kväll runt omkring Odenvallen i Odensbacken och då lyckades Albin hålla sig över sin gräns på syresättningen så det var bra. Men då gick vi väldigt långsamt.
Vi gick en liten bit längs med kanalen och såg då dessa fåglar. Hur många som helst!

Idag när jag vaknade så hade det snöat en del. Så det blev en hel del skottande, jag för hand och Albin med snöslungan som snällt startade på första försöket. Men tydligen så hade Roxie placerat ut lite rep lite här och där i trädgården så snöslungan trasslade in sig 3 gånger.
När Albin kom in så var han riktigt trött. Det blev nog lite för mycket idag.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Ovisshet
Nästa inlägg Vaccin, mat och ett par ganska bra dagar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *