I tisdags var vi iväg till Lindesberg då jag hade en tid för skiktröntgen av lungorna. Resan och röntgen gick smidigt. Maria passade på att gå med Roxie under min tid på lasarettet och så plockade jag upp dom på vägen hem.

Har känt mig extra trött och seg i kroppen denna vecka och först tänkte jag att det kanske kunde hänga ihop med kontrastvätskan jag fick i samband med röntgen men börjar mer och mer hänföra det till osäkerheten med sjukskrivningen framöver! Väntar på besked från försäkringskassan om jag jag ska få några pengar från och med i fredags eller ej…

Det har redan gått ett år sedan jag blev sjuk och då är det hårdare regler för att få ersättning! Dels så finns det 2 olika grader av ersättning man kan få och visst hoppas man på det högsta beloppet. Men oron finns ju såklart att man kommer bli ståendes helt utan ersättning.. och ursäkta språket men vad fan gör man då???
Har pratat med min handläggare några gånger och fått försöka förklara hur mina dagar ser ut. Men det är inte alltid helt lätt att svara på alla frågor och välja rätt ord och formuleringar som gör vardagen mest rättvis.

Idag till exempel skulle jag nog inte ha gett mig ut på dagens förmiddagspromenad! Ska ju hålla min syrenivå över 88% men det var stört omöjligt idag, minsta lilla jag började gå så låg den på 87%. Och när man nästan står still när man tar sig framåt blir det fort kyligt när det är -10° grader ute. Samtidigt blir det blir jobbigare att gå med mycket kläder och kängor på sig så det är en svår nöt att få ihop sådana här dagar. Men för huvudets skull så är det i alla fall klart mycket bättre att få komma ut en sväng.

Annars har veckan gått åt till att ha koll på om slambilen kommer då den skall komma denna vecka som varit eller måndag till onsdag nästa vecka. Den var hos de övriga grannarna i fredags förmiddag/lunch men efter det sågs den inte till. Så antar väl att den kommer på måndag morgon.

Sen så har det ju funnits handboll att kolla på! Så nu håller vi tummarna för VM-Guld på söndag! Och så är det en viktig hockeymatch idag! Det är Färjestad – Örebro så då är man såklart bänkad framför TV:n!

HEJA FÄRJESTAD!!!

Föregående inlägg Goa grannar och en liten roadtrip
Nästa inlägg Grattis på 15-årsdagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *