Oj vad länge sen vi skrev något här nu!
Men det har inte hänt så mycket. Alla dagar ser i stort sett likadana ut. För mig så jobbar jag 8h, eller just nu 8-10h för vi har så mycket på jobbet.
Vi går en fm-promenad runt 11 på min rast. Efter jobbet blir det en längre promenad med Roxie, ibland följer Albin med beror på ork och då anpassar vi promenaden så han orkar med. Sen är det matlagning och så hamnar vi vanligtvis i soffan.
För Albin är det liknande förutom jobbet så klart. Men medan jag jobbar så har ju han 8h att döda. Ibland går han ut och grejar i garaget om orken finns annars blir det tvn.
Så ni kan förstå att det blir riktigt tråkigt.
Finns liksom inte så mycket att göra i dessa tider.
Detta tar ju på psyket såklart. Främst för Albin som har väldigt mycket dötid.
Här om dagen var vi och hämtade paket på Jula på deras paket utlämning på baksidan. Höjdpunkten då var ju att Albin fick köra lite bil. Ni förstår att om det är höjdpunkten på en dag ja då händer det inte mycket.
Nu vart det lite tråkig stämning i den här inlägget känner jag men det får vara så! Det är en liten down-period här i kroka just nu.

På fredag ska Albin iallafall träffa läkaren så får vi se vad de kommer fram till. Det är alltså Albins vanliga läkare och inte lungkliniken som han ska till. Vi väntar fortfarande på att han ska få en kallelse till lung.

Bilden som jag lagt upp är från en av promenaderna. En helt nyfödd kalv. Vi ringde ägaren så han fick reda på det och kunde ta hand om det och se så det mådde bra.

En kul sak som vi hållit på med de senast dagarna är att vi deltar i en liten tricksutmaning på nätet där Roxie ska göra lite olika tricks. Vi har klarat nivå 1 och nivå 2 och håller på med nivå 3 som är den sista nivån. Sen får vi se om vi ska börja om och göra andra tricks. Man får en lista på varje nivå där man ska välja ut 10 tricks av 20-25st.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Gott Nytt År!
computer desk laptop stethoscope Nästa inlägg Läkarbesök och avbruten promenad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *