I måndags började Roxie löpa, hon håller sin 6-månaders intervall ganska bra. Det var 1 vecka efter beräknat. Sen exakt när hon började löpa vet vi ju inte, men det var i måndags som vi såg blodfläckar på golvet.
Så nu är det 3 veckor att inte hoppa upp i soffan eller sängen. Men det går ingen nöd på henne, hon är ganska nöjd med sina bäddar och så har hon ju en egen säng i ”sitt rum”. Vi har ett extra rum med mest förvaring i och så är det en dagbädd där inne. Den har hon börjat ligga i, så det har blivit hennes rum 🙂

Igår tröttnade vi på att promenera här hemma så jag och Roxie åkte in till stan och gick en runda runt Sörby och Ladugårdsängen typ. Blev strax över 5km. Lite kul att se något annat och öva lite hundmöten.

Och idag var vi på äventyr igen. Vi hade en privatlektion inplanerad Roxie och jag. Husse följde också med.
Jag och Roxie har tänkt komma igång med lite Rallylydnad igen och eftersom vi inte tränat på det i över ett år så känner jag att vi behöver lite hjälp på vägen. Fokus idag var bakdelskontroll så det ska vi öva massor på nu så det sitter i ryggmärgen tills nästa lektion som är i mars.

Idag var Albin faktiskt iväg till banken en sväng på förmiddagen. Han var tvungen att få en ny bankdosa. Och det är ju inget jag kan fixa åt honom, men det hade gått bra sa han. De tog bara in 6st åt gången i lokalen.
När han kom hem så skulle vi gå vår förmiddags promenad och innan vi gick så kollade vi i brevlådan och där låg ett brev från sjukhuset. Vi höll tummarna så hårt vi kunde när han öppnade kuvertet men det var inte från lungmottagningen utan det var en röntgentid. På tisdag 26/1 kl. 19:30 i Lindesberg så det blir en lite kvällstripp dit. Men trots besvikelsen att det inte var från lungmottagningen så ska det ändå bli skönt att se hur Albins lungor ser ut nu. Om det är bättre/sämre eller oförändrat sen sist.

Och så har försäkringskassan ringt idag till Albin. Han har nu varit sjukskriven i snart ett år och då måste man ansöka om att få fortsatt sjukpenning. Man kan även söka om att få normal sjukpenning (gäller allvarliga sjukdomar) om man inte får den godkänd så får man lägre sjukpenning efter ett år. Men hans handläggare på försäkringskassan hade pratat med Albins läkare och enl. honom så har ju Albin en allvarlig sjukdom så förhoppningsvis så blir det ingen förändring för honom men man vet ju aldrig….

Albin har fixat en ny logga till hemsidan, som blev himla fin.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
computer desk laptop stethoscope Föregående inlägg Läkarbesök och avbruten promenad
Nästa inlägg Akademiska sjukhuset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *