Igår kom det ett nytt brev till Albin…..från Akademiska sjukhuset i Uppsala. Det är nämligen dags för 15-års kontrollen (15år sen benmärgstransplantationen) Men pga dessa tider med Corona så ska Albin inte åka till Uppsala denna gång utan det blir telefonmöte. Och en massa blodprov som ska tas 2 veckor innan. Datumet för telefonkontakten är 26/2.

Och vi väntar fortfarande på att Albin ska få tid på lungmottagningen, ska det vara så svårt att få en tid. Bättre att få en tid iaf även om det skulle vara en bit fram. Men gå runt och vänta och undra.. det är jobbigt.

Dagen idag har startats med jobb, morgonpromenad med bästa Maria och så jobb igen.
Nu får vi se vad dagen har att erbjuda.
Skulle behöva tvätta! Och plocka ner tomtarna (jag vet att jag redan borde ha gjort det men jag har jobbat rätt mycket på sistone så orken, lusten har inte riktigt varit där. Det får väl bli helgens mål… att plocka ner alla tomtarna. Albin har iaf varit duktig och bytt belysning i fönstren. Utebelysningen får lysa ett tag till.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Privatträning och Röntgen
Nästa inlägg Goa grannar och en liten roadtrip

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *