I fredags morse vaknade vi upp och det var alldeles vitt ute. Så härligt!!
Men det dröjde inte länge förrän snön försvann tyvärr. Alldeles för varmt ute för att den ska kunna ligga kvar.

Vi har upptäckt en furunkel till på Roxie så det blir en behandling till. Och så får vi hoppas att den försvinner snabbt och att det dröjer tills de kommer tillbaka. Men det har fungerat bra, Roxie har kunnat vara utan tratt ganska mycket.

I lördags jobbade jag extra, mycket paket som skickas nu från Norge. Efter lunch hämtade vi en matkasse på Willys och så blev det en promenad i Viaskogen och efter det en liten spelkväll med Albin. Yatsy och Uno var spelen som vi spelade.

I söndags tror jag inte att det blev ljust överhuvudtaget. Det kändes som kväll hela dagen. Det blev en promenad på förmiddagen vid Karslund och på eftermiddagen så bakade jag lite saffransbullar. Det gick inte jättebra. Jag var supernöjd med degen men spisen krånglade. På första plåten blev halva plåten blev bränd och andra halvan var knappt klar. Det gick bättre med det andra plåtarna då jag var med och vände dem efter halva tiden.
Men Albin skruvade lite med den i måndags och hittade att det var en fläkt som inte snurrade. Han lyckades få till det tror vi så vi får testa snart igen.
Hoppas att det var det som var felet.

I måndags var det oxå dags för provtagning för Albin och svaren ser fortfarande bra ut, även blodfetterna som togs för fösta gången sen nya medicinen. Albin ringde även till lungkliniken för att höra om han fått någon tid. Men tyvärr så såg de ingen tid än men trodde det skulle dyka upp en kallelse snart i brevlådan. Bara att fortsätta vänta.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg December
Nästa inlägg Det var inget som vi egentligen ville göra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *