Då var december här igen, den verkliga julmånaden. 1a advent var fin och dagarna innan. Med kyla och frost så lystes kvällarna upp. Men det var tyvärr inte långvarigt. Nu är det mörkt, blött och skitigt igen.
Men några ljusglimtar är ju att julkalendern har börjat. Den måste man ju följa, det är tradition. Jag har dock inte lyssnat på radiokalendern än men jag ska.
Albin fick en egengjord julkalender av mig, inget märkvärdigt men lite kul ändå.

Jag har haft lite svårt med dagarna denna vecka, men det är väl inte så konstigt när det inte händer så mycket. Jag jobbar ju visserligen men dagarna ser ändå likadana ut.

Igår kväll upptäckte vi en ny furunkel på Roxie. Den kom lite tätt men det har hänt tidigare med. Så vi börjar en ny medicinkur och tratten åker på och så hoppas den försvinner snabbt. Det är inte samma tass utan nu är det höger bak i stället för höger fram.

Till helgen kanske det blir lite julbak. Lussebullar och lite julgodis. Jag har iallafall beställt hem grejer till det så får vi se när vi tar tag i det. Man måste ju hitta på lite att göra nu när man inte kan träffa nån.
Saknar dock min familj jättemycket. Vi talas vid i telefon varje dag men jag skulle vilja träffa dem.
Men det är ju inget man kan göra någonting åt just nu utan det är bara att hålla ut tills nya restriktioner ges.
Blir dock ledsen när man ser att alla inte följer dem…


Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg 1:a Advent
Nästa inlägg Saffransbak och provtagning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *