Började dagen med att klockan ringde kl. 05:00. Dax att kliva upp och åka och handla. Det var inte bara jag som tänkt den tanken utan det var nog en 6-7 bilar på parkeringen när jag kom. Men jag tog på med munskydd och handskar och försökte snabba mig på så mycket jag kunde.

Väl hemma sen så fixade jag lite i köket för att sedan väcka älsklingen så vi kunde avnjuta en mysig adventsfrukost med risgrynsgröt och skinkmacka. En härlig start på dagen.

Efter frukost så gick vi ut en sväng i trädgården och städade undan lite saker som stod och skräpade. Fåglarna fick lite talgbollar och solrosfrön. Vi satte även upp en fågelstuga, inte den stora som vi brukar ha utan i år blev det en mindre modell.

Till lunch blev det rester och efter lunch gick jag och Roxie på en långpromenad och Albin kom och hämtade upp oss och så åkte vi till Lännäs gårdsbutik och köpte lite viltfågelfrön, så vi kan fylla huset åt fåglarna. Vi köpte även med oss några chipspåsar där en av smakerna var lakrits. Kan det var gott? Inte så billiga chips men vi ville prova. Ganska mysig butik den här också. Så nu har vi 2 gårdsbutiker att åka till beroende på vad man vill ha.

Väl hemma igen så dekorerade vi ett pepparkakshus men jag vet inte riktigt om det är något vi ska göra igen. Den vart inte så tjusig om jag säger så. Men det var lite kul ändå.

Sen blev det korvstroganoff till middag och alldeles nyss kom vi in från kvällspromenaden. Nu blir det mys framför tvn innan det är läggdags. Imorgon ska jag upp tidigt igen för att åka till jobbet och hämta ut en ny mus då den jag har har gått sönder. Då vill jag vara där innan alla andra börjar. Nedan följer lite adventsmys bilder på tomtar och belysning.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg 17 år…. och härlig vinterfrost
Nästa inlägg December

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *