Idag är det 17 år sedan vi fick det tunga beskedet att Albin var sjuk i ALL (Akut Lymfatisk Leukemi). Oj vad tiden går… men man kommer ihåg! Man kanske inte alltid kommer ihåg exakt hur, var och när. Men ibland går jag tillbaka i Grisboken och läser och då faller allt på plats. En sak man iallafall inte glömmer är just dagarna då beskeden kom (både första gången och sen återfallet).
Men jag är så tacksam och glad över att Albin fixade detta så jag kan ha honom vid min sida. Han är mitt allt!Både igår och idag har det varit fantastiskt ute. Igår var det härlig sol och frost. Idag var det inte så mycket sol men frosten var kvar. Igår hann jag inte njuta så mycket av den eftersom jag jobbade till 15 och då är det ju inte så långt kvar innan det blir mörkt.
När jag vaknade i morse så fick jag lust att plocka upp alla tomtarna så nu är det gjort. Vi skippar julgranen i år då vi inte ska fira jul hemma hos oss. Sen åkte jag och Roxie till Karlslund och gick. Det var väldigt mycket folk men jag gick inte där jag brukade utan hittade en slinga med väldigt lite folk.

När jag åkte hemåt så åkte jag förbi Marieberg och man blir ju lite ledsen… Det var hur mycket bilar som helst. Hur svårt kan det vara att följa de allmänna råden??? Gå inte i affärer, endast nödvändiga köp så som livsmedel och apotek. Och umgås bara med de du bor med! Det är ju inte för alltid. Vi vill också leva som vanligt och ju mer folk slarvar desto längre blir ju vi (och många andra) isolerade.

Imorgon ska jag jag upp tidigt och hänga på låset till ICA Maxi universitetet, de öppnar kl. 06. Munskydd och handskar på och sen snabbt plocka åt sig det som står på listan och sen ut.
Jag näthandlar i vanliga fall men det är några saker jag behöver imorgon så då åker jag dit när de öppnar. Tror inte det är så mycket folk där då.

Idag bytte vi däck på Caddyn så nu har vi vinterdäck på bägge bilarna. Passade på att städa ur den också. Det är bra med ett skåp när man ska frakta grejer men det samlas gärna mycket grejer där också.

Nu blir det Hockey för Albin (alltså titta på hockey) och jag ska börja med maten. Här blir det pankopanerad torsk och potatismos. Riktig lyxmiddag…haha.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
blue sedan on snow at daytime Föregående inlägg Vintersulor och mer vårdkontakt
Nästa inlägg 1:a Advent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *