Idag så var det dags att få på vintersulorna på bilarna! Eller en av dom i alla fall. Maria hade förberett redan igår med att bära in vinterdäcken i garaget. Jag körde in Toyotan i garaget under dagen så att allt skulle vara redo tills Maria slutade jobba klockan tre. Maria fixade med domkraft samt såg till att sommardäcken försvann och att rätt vinterdäck dök upp när det var dags att sätta fast det på bilen. Allt flöt på smidigt men det var dåligt med luft i ena vinterdäcket (höger bak) så det får vi ha lite koll på framöver. Dock så blev det bara ena bilen idag, den andra tar vi senare vid något lämpligt tillfälle. Men nu har vi ju i alla fall en bil redo för vintern!

Fick ett telefonsamtal från sjukvården idag också. Denna gång var det sjukgymnasten som ringde. Hon skulle ha skickat ut lite övningar m.m. men ville ringa och säga att det kommit sjukdom emellan men att de är på väg nu! Sen så pratade hon även om remissen som hon och min läkare kommit fram till att skicka till lungkliniken (samma som jag skrev om igår).
Det lutar åt att jag kommer få någon slags portabel syrgas som jag kan ha vid träning och ansträngning. Samt att de ska se över mina sprayer och inhalationer för att se om det går att göra något på den fronten. Sen så får vi se om jag kanske får göra något slags test där för att se hur lungorna beter sig.
Så imorgon tänkte jag ringa och kolla hur lång väntetid det kan väntas vara och försöka fjäska till mig en så snabb tid som möjligt. Det skadar ju inte att kolla av läget.

pexels-photo-48603.jpeg Föregående inlägg Nu är det grejer på gång… igen
Nästa inlägg 17 år…. och härlig vinterfrost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *