Blodproverna fortsätter att se bra ut, det är ju framförallt kreatinin (njurfunktionen) värdet vi har haft koll på. De sköt ju i höjden förra gången jag provade att äta Jakavi.

Idag så ringde min läkare på förmiddagen och hade lite funderingar och kollade av läget. Han har skickat en remiss till lungkliniken eller (något åt det hållet) för att jag sjunker på tok för lågt i syresättning vid ansträngning. Uppfattade det som att jag kanske skulle få låna någon bättre syremätnings mojäng som man kan ha utomhus eller hur det kommer bli. Får återkomma med mer information när de har hört av sig.

Sen så ska jag även ta prov för blodfetter nästa gång jag lämnar blodprov vilket sker om 2 veckor. Är alla värden bra så kommer jag bara att behöva lämna blodprov 1 gång i månaden efter det.

Ska även börja ta Jakavi varje dag istället för varannan dag. och så fick jag en kortisonnässpray utskriven då jag är lite svullen i näsan.

Så nu håller vi tummarna för att blodfetterna ser skapligt bra ut samt att jag blir kontaktad av lungkliniken så snabbt som möjligt.

Föregående inlägg Fel fel fel!!!
blue sedan on snow at daytime Nästa inlägg Vintersulor och mer vårdkontakt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *