Jag har gjort fel!!
Idag på presskonferensen så förlängdes de skärpta restriktionerna till den 13/12. Gäller hela landet.
På frågestunden kom det upp en fråga om det är okej att man umgås utomhus och det var inte okej. Det är där jag har gjort fel. Jag har varit på ett par promenader med mina föräldrar.

Så vi får hålla ut nu till den 13/12 och sen se vad det blir för restriktioner över julhelgen.
Hoppas alla hjälps åt att stoppa smittspridningen!

Albin var och tog prover igår och allt såg bra ut, vilket är skönt. Jag hoppas fortfarande att hans läkare ska ringa snart….
Han hade ett missat telefonsamtal idag där det var dolt nummer. Skulle kunna vara hans läkare…

Annars har det väl inte hänt så mycket sen sist. Jag jobbar, ute och går med Roxie, lagar mat och sen sova. Lite tv-tittande och rensa/plocka blir det ju också förstås. Måndagar då händer det grejer i och för sig. Då hämtar jag matkassar som jag handlat på nätet. Det är ju kul!

Roxies tass börjar bli bättre. Imorgon ska hon få vara utan tratt på eftermiddagen så får vi se om hon låter bli tassen.

Just det, har gjort en liten utmaning till mig själv. Jag ska varje dag starta dagen med minst 45 min promenad. Sen har jag ett par övningar oxå som jag ska göra varje dag. Startade igår så är bara inne på andra dagen. Så både igår och idag var jag uppe kl. 05 och gick.
Nu ska jag ut till ”gymmet” och göra mina övningar, sen blir det dusch och natti natti.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Lite smått och gått från Lördagen
pexels-photo-48603.jpeg Nästa inlägg Nu är det grejer på gång… igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *